axis mundi therapeuten

Marjolein Kamphuis
Individuele therapie, Innerlijk kind werk, Enneagram  persoonlijkheids therapie en Jaartraining persoonlijke ontwikkeling

Telefoon: 040 2416270
Mobiel: 06-40515796
 

Na de studie theologie (RULeiden) heb ik de Transpersoonlijke Psychotherapie Opleiding bij Centrum Boswijk voltooid en ben ik therapeute bij Axis Mundi. In mijn praktijk ligt de nadruk op individuele therapie (oa innerlijk kind werk, werken met afweermechanismen, focussen, methoden uit Gestalt, en E.F.T.) Samen met mijn man Albert Kamphuis geef ik Enneagram werkgroepen en Jaartrainingen.

 


Individuele therapie

In sessies van ongeveer een uur werken we aan gebeurtenissen uit het verleden, waar je in het heden last van hebt. Het therapieprocess volgt de weg terug, beginnend bij je hier-en-nu-gedrag kijken we naar terug naar de oorspronkelijke en onverwerkte emoties van het kind dat je ooit was. Innerlijk kind oefeningen kunnen helpen om je 'systeem'meer tot rust te brengen. ook werk ik veel met focussing, een lichaamsgericht proces van jezelf gewaarworden en van innerlijke groei.
Kosten: € 70,00 = per sessie

Vergoeding door zorgverzekering:

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie bij het NVPA De overgrote meerderheid van zorgverzekeraars hebben het NVPA opgenomen in hun aanvullende polissen. Ik heb een RBNG licentie code


Innerlijk kind werk
Individuele begeleiding


Aan de hand van Het Innerlijk Kind werkboek van Cathryn Taylor werk ik individueel met mensen. We onderzoeken of oude patronen, in de kindertijd ontwikkeld, nu nog steeds nuttig voor je zijn.
We kijken wat er met je oorspronkelijke levenslust is gebeurd en hoe je daar weer mee in contact kan komen. Gevoelens van gemis, boosheid, verdriet mogen nu tevoorschijn komen.
Innerlijk kind werk kan je helpen om meer op jezelf te steunen dan op anderen, je verleden onder ogen te zien en erom te rouwen zodat je anders met dat verleden om kan gaan en te leven in het nu.

Enneagram persoonlijkheidstype ontwikkeling

Het Enneagram is een systeem van negen persoonlijkheidstypen. Ieder type heeft een aantal sterke kwaliteiten en een aantal valkuilen. Door inzicht te verwerven in het eigen Enneagramtype en daarmee te werken, wordt je meer jezelf. Met dit als basis kun je je zelfsturing verbeteren en een hogere graad van persoonlijk meesterschap verwerven.
Nadat er een type-interview is afgenomen wordt het eigen type besproken en interventies, oefeningen en ontwikkelingsthema's aangereikt.
Kosten: € 45,= voor het type-interview.
Vervolgsessies: € 68,50 = per sessie.

Ik geef ook Enneagramcursussen, Een Weg naar het Hart weekenden
Zie de Cursussen/Workshops pagina van Aquamarijn www.centrum-aquamarijn.nl en ook www.therapiepraktijk.net

Email: marjoleine@therapiepraktijk.net 


 

 

 

 

 terug