axis mundi therapeuten

 

 

Mirte Leijten
ANANDA 

Mobiel: 06 33821938
TELEFOON: 040-7515857

 


 Praktijk voor lichaamswerk, individuele therapie en vrouwengroepen

 
Sinds 1983 ben ik werkzaam in een eigen praktijk heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mannen en vrouwen op hun pad naar persoonlijke groei.
Vanuit een lichaamsgerichte aanpak gebruik ik diverse therapeutische technieken, zoals Neo Reichiaanse lichaams- en Ademtherapie, Dramatherapie en Gestalt.
Als Vrouwenhulpverleenster begeleidde ik vrouwen bij specifieke vrouwenzaken en de verwerking van traumatische gebeurtenissen.
Van Drenthe ben ik naar het Zuiden verhuisd en sinds enkele jaren werk ik op kleinere schaal in Aquamarijn onder de naam: ANANDAPRAKTIJK.
Met mijn 66 jaar, voel ik me nog energiek en enthousiast en ervaar ik het nog steeds als een uitdaging en voorrecht om met mensen te mogen werken.
Voor mannen en vrouwen ben ik beschikbaar voor individuele sessies en regelmatig organiseer ik speciale vrouwengroepen.
Het heilzame effect van speciaal lichaamswerk om je bekkengebied krachtig en gezond te houden
Het bekkengebied wordt terecht beschouwd als de ’zetel van onze ziel’ en veel bewustwordingstradities richten zich dan ook op het vrijmaken van de energie, die in het bekkengebied sluimert.
Behalve bij seksuele gevoelens, speelt ons bekken een fundamentele rol in de volledige expressie van àl onze gevoelens. Wanneer je een goed contact hebt met je bekken, ervaar je meer zelfvertrouwen en kun je voelen, dat je veel steviger staat in allerlei situaties in je dagelijkse leven. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen.
 
Informatie over vrouwengroepen is te vinden op: www.anandapraktijk.nl.
 
 
 

 

 

 terug